Campus Christ: L'aventura comença

Enguany no podrem fer colònies d'estiu per la situació actual, però d'aquesta trista notícia en neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau!


La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.


En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola.


El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs)


Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B i lliurar la documentació necessària (foto de carnet, targeta sanitària, carnet de vacunació i 10€ d'inscripció).

No ho dubtis t'estem esperant!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020