Passa al contingut principal

Segona setmana de casals... i seguim!


Dilluns l'Arlet deixava feina als nens de mitjans per tal de convèncer als pares que li tornessin l'hukelele i la deixessin gaudir de l'art, que és el seu somni.

El grup de PETITS, aquesta setmana ha tingut activitats molt interessants. Van fer un taller culinari amb un xic de creativitat i d'imaginació i és que amb l'ajuda d'un plàtan, xocolata i Lacasitos van fer un deliciós pingüí comestible.
Van tenir una sessió de cinema al casal on van gaudir de la pel·lícula Gnomeo i Julieta i al final van participar en un petit col·loqui entre tots ells.
Per acabar aquest grup tan creatiu, van fer unes samarretes personalitzades de colors.

D'altre banda, el grup de MITJANS va agafar l'encàrrec de l'Arlet i es va posar a treballar en el projecte. Van decidir fer una fusió entre ciència i art i finalment, va sortir un ball, dos experiments i un rap improvisat a favor que els pares deixin somiar els seus fills.
Aquest grup també va gaudir d'un dia de piscina que en aquests dies calorosos és un gran regal.
Dijous els nens es van enfrontar als programes de televisió i a les seves proves com "El Rosco" del Pasapalabra, les bombes de Boom i la "Patata Calenta" i les "Mans Musicals" del mític programa d'estiu Grand Prix.
Cal dir que aquest grup també va gaudir d'una sessió de cinema, van veure la pel·lícula Cómo entrenar a tu dragón.

Per acabar el grup de GRANS del casal , entre les seves activitats destaquem:
Dimecres va ser un dia molt emocionant pel grup, ja que van visitar la residència de les Josefines. Van cantar i van parlar amb les àvies residents.
Dijous van marxar al Cinema Catalunya a veure amb la resta de grups d'altres casals de la ciutat la pel·lícula Campeones.

Dijous vam tancar l'eix amb l'Arlet i l'actuació de mitjans. Vam aconseguir que els pares de l'Arlet tornessin l'hukelele  a l'Arlet.

Per acabar divendres vam participar en la Festa dels Casals. Aquest any amb la companyia del casal Creu Roja i els seus nens i nenes.
Vam fer diverses activitat al Parc de Vallparadís tots plegats.
I com ve sent tradició, per la tarda, vam jugar a la II Edició de Los Juegos del Hambre, on per segon any els monitors i monitores del casal van guanyar el joc.

Atents a la setmana vinent, que ve repleta de noves notícies!!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

-CATALÀ- Enguany no podrem fer colònies per la situació actual però d'aquesta trista notícia neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau! La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO. En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola. El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs) Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B   i lliurar la documentació necessària (foto de

Arranquen els casals d'estiu 2020!

-CATALÀ- Si tens ganes de moure’t, riure, jugar, cantar, ballar, compartir… les activitats d’estiu de Llarcau t’estan esperant! Aquest any et proposem dos casals d’estiu que tindran lloc al CEIP Vallès de Terrassa. El primer es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol i el segon del 3 al 28 d’agost. En el següent cartell hi trobaràs més informació. Per tal d’inscriure’t, només hauràs d’omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=126&tk=3189548600 Afanya’t, no et quedis sense plaça! Tenim moltes ganes de veure’t! -CASTELLÀ- Si tienes ganas de moverte, reír, jugar, cantar, bailar, compartir... las actividades de verano de Llarcau te están esperando! Este año te proponemos dos casales de verano que tendrán lugar en el CEIP Vallès de Terrassa. El primero se realizará del 29 de junio al 17 de julio y el segundo del 3 al 28 de agosto. En el siguiente cartel encontrarás más información. Para inscribirte, sólo debe

Aquest estiu, mes LLARCAU!