Segona setmana de casals... i seguim! | Casals d'estiu 2019


Dilluns l'Arlet deixava feina als nens de mitjans per tal de convèncer als pares que li tornessin l'ukelele i la deixessin gaudir de l'art, que és el seu somni.

El grup de PETITS, aquesta setmana ha tingut activitats molt interessants. Van fer un taller culinari amb un xic de creativitat i d'imaginació i és que amb l'ajuda d'un plàtan, xocolata i Lacasitos van fer un deliciós pingüí comestible.
Van tenir una sessió de cinema al casal on van gaudir de la pel·lícula Gnomeo i Julieta i al final van participar en un petit col·loqui entre tots ells.
Per acabar aquest grup tan creatiu, van fer unes samarretes personalitzades de colors.

D'altre banda, el grup de MITJANS va agafar l'encàrrec de l'Arlet i es va posar a treballar en el projecte. Van decidir fer una fusió entre ciència i art i finalment, va sortir un ball, dos experiments i un rap improvisat a favor que els pares deixin somiar els seus fills.
Aquest grup també va gaudir d'un dia de piscina que en aquests dies calorosos és un gran regal.
Dijous els nens es van enfrontar als programes de televisió i a les seves proves com "El Rosco" del Pasapalabra, les bombes de Boom i la "Patata Calenta" i les "Mans Musicals" del mític programa d'estiu Grand Prix.
Cal dir que aquest grup també va gaudir d'una sessió de cinema, van veure la pel·lícula Cómo entrenar a tu dragón.

Per acabar el grup de GRANS del casal, entre les seves activitats destaquem:
Dimecres va ser un dia molt emocionant pel grup, ja que van visitar la residència de les Josefines. Van cantar i van parlar amb les àvies residents.
Dijous van marxar al Cinema Catalunya a veure amb la resta de grups d'altres casals de la ciutat la pel·lícula Campeones.

Dijous vam tancar l'eix amb l'Arlet i l'actuació de mitjans. Vam aconseguir que els pares de l'Arlet tornessin l'ukelele  a l'Arlet.

Per acabar divendres vam participar en la Festa dels Casals. Aquest any amb la companyia del casal Creu Roja i els seus nens i nenes.
Vam fer diverses activitats al Parc de Vallparadís tots plegats.
I com ve sent tradició, a la tarda, vam jugar a la II Edició de Los Juegos del Hambre, on per segon any els monitors i monitores del casal van guanyar el joc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020