Passa al contingut principal

Primera setmana de casals!
AIXÒ JA HA COMENÇAT!  Després d'uns quants mesos de preparació ens trobem un any més al col·legi del Vallès gaudint amb els infants d'aquestes tres setmanes plenes d'aventures, emocions i aprenentatge. El primer dia vam realitzar un Scape Room per tot el casal per conèixer a l'Arlet, una nena de 10 anys que vol ser artista i, conjuntament amb la seva àvia, hauran de buscar la manera de convèncer els seus pares de deixar-li tocar l'ukelele i desenvolupar la seva faceta artística.

El grup de PETITS durant la setmana ha preparat un cartell amb el lema L'ART ÉS NECESSARI per tal d'ajudar a l'Arlet en el seu somni. A més hem fet tests per plantar maduixes i ens ho hem passat d'allò més bé a la piscina!Per altra banda el grup de MITJANS també ha realitzat activitats molt divertides com ara unes màscares de guix que, de moment, han quedat xulíssimes! També han fet jocs de punteria i més d'un ens ha sorprès amb les seves habilitats! Per últim els monitors van organitzar una gimcana per conèixer tots els espais del col·legi.

El grup de GRANS també ha gaudit d'una setmana plena d'activitats. Per començar han dissenyat samarretes amb una planxa d'estampació i el resultat ha estat magnífic. També s'han pogut refrescar a la piscina conjuntament amb el grup de petits. I per últim han realitzat un taller de graffitis on havien de recrear en una cartolina un paisatge. Han sortit dibuixos de tota mena, alguns d'allò més realistes, d'altres ben abstractes, imaginació al poder! 
Fins aquí el recorregut d'aquesta primera setmana! Esperem que hagueu recarregat piles aquests dies perquè el dimarts ens retrobem amb més activitats i més tallers per gaudir amb els vostres infants!


                  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

-CATALÀ- Enguany no podrem fer colònies per la situació actual però d'aquesta trista notícia neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau! La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO. En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola. El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs) Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B   i lliurar la documentació necessària (foto de

Aquest estiu, mes LLARCAU!

2ª Setmana de Casals... i seguim!

-CATALÀ- Aquestes dues setmanes al "País de Mai Més" hi han passat moltes coses... Els infants han hagut de superar diversos reptes, p erò amb la il·lusió i les ganes que hi han posat els han superat tots i s'ho han passat d'allò més bé! La seva missió ha estat enfrontar-se als pirates i al Covid-19 per tal de salvar la fada Brigitte, que havia estat raptada, i també trobar un antídot per tal de salvar tota la població.  A més, durant aquestes dues setmanes hem fet moltes coses diferents: ens hem refrescat amb jocs d'aigua, hem ballat amb coreografies molt divertides, hem fet manualitats, hem decorat samarretes, hem tingut l'oportunitat de conèixer un testimoni que ha patit d' aprop el Covid-19 i hem jugat i rigut molt! Tenim moltes ganes de començar l'última setmana del casal! Aquí us deixem un vídeo resum per a què el gaudiu tant com nosaltres fent-lo! -CASTELLANO- Estas dos semanas en el "País de Nunca Jamás" han pasado muchas cosas...