Primera setmana de casals! | Casals d'estiu 2019

AIXÒ JA HA COMENÇAT!  Després d'uns quants mesos de preparació ens trobem un any més al col·legi del Vallès gaudint amb els infants d'aquestes tres setmanes plenes d'aventures, emocions i aprenentatge. 

El primer dia vam realitzar un Scape Room per tot el casal per conèixer a l'Arlet, una nena de 10 anys que vol ser artista i, conjuntament amb la seva àvia, hauran de buscar la manera de convèncer els seus pares de deixar-li tocar l'ukelele i desenvolupar la seva faceta artística.

El grup de PETITS durant la setmana ha preparat un cartell amb el lema L'ART ÉS NECESSARI per tal d'ajudar a l'Arlet en el seu somni. A més hem fet tests per plantar maduixes i ens ho hem passat d'allò més bé a la piscina!

Per altra banda el grup de MITJANS també ha realitzat activitats molt divertides com ara unes màscares de guix que, de moment, han quedat xulíssimes! També han fet jocs de punteria i més d'un ens ha sorprès amb les seves habilitats! Per últim els monitors van organitzar una gimcana per conèixer tots els espais del col·legi.

El grup de GRANS també ha gaudit d'una setmana plena d'activitats. Per començar han dissenyat samarretes amb una planxa d'estampació i el resultat ha estat magnífic. També s'han pogut refrescar a la piscina conjuntament amb el grup de petits. I per últim han realitzat un taller de graffitis on havien de recrear en una cartolina un paisatge. Han sortit dibuixos de tota mena, alguns d'allò més realistes, d'altres ben abstractes, imaginació al poder! 
Fins aquí el recorregut d'aquesta primera setmana! Esperem que hagueu recarregat piles aquests dies perquè el dima
rts ens retrobem amb més activitats i més tallers per gaudir amb els vostres infants!


        
          

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020