Entrem al mon dels somnis! | Casals d'estiu 2017

Aquests casals d'estiu han estat increïbles! 

Des de Llarcau, us deixem una petita recopilació d'imatges i us expliquem tot el que hem fet 👇

Per començar a entrar en "matèria" abans que comencin els casals, ens hem endinsat en el món dels somnis. Participarem en un concurs d'imatges relacionades amb aquest tema, coincidint que aquest serà l'eix pedagògic dels casals d'estiu d'aquest 2017.
Els adolescents i joves (i una de molt més petitona) comencem a preparar el material que utilitzarem a les diverses activitats d'estiu que realitzarem!


PRIMERA SETMANA DE CASALS

Les activitats de Casals ja estan en marxa. Vam començar amb molt bon peu remullant-nos sense parar. I és que això cada vegada va a més!

SEGONA SETMANA DE CASALS

La segona setmana, en què treballàvem l'amistat com a valor per fer front la por a la soledat, l'hem acabat remullant-nos a la platja. 

A més, us compartim una foto dels nostres actors en representar l'eix d'animació que gira entorn la figura de la Juani, una peixatera de barri que viu les seves pors envers el futur com una altra persona normal i corrent (por a la soledat, al desconegut, al descrèdit...). Amb l'ajut de tots els infants del Casal, aconseguirà superar-les amb valentia, amistat i confiança.Un cop més, moltes gràcies a totes les families i totes les persones que heu fet possible aquest estiu! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020