Un estiu més... Gracies a tothom! | Casals d'estiu 2015

El passat 24 de juliol va ser l’últim dia dels magnífics casals d’estiu que hem viscut. Enguany eren del 22 de juny al 24 de juliol.

L’any 2000, les monitores i monitors del Cau Sant Pau i l'Esplai La Llar Sagrada Família s'incorporaven com a equip al projecte de casals que l’Ajuntament de Terrassa coordina en treball conjunt amb totes les entitats de lleure de la ciutat que s’hi adhereixen. 

Hem preparat cinc setmanes durant les quals teníem com a fil conductor “El Circ”. El tema proposat per les entitats l’hem adaptat com millor hem pogut i n’hem extret els valors que millor encaixaven amb el nostre projecte. 

Som una entitat on existeix una gran varietat de realitats socials entre les persones participants i cal destacar la cohesió i respecte que hi ha hagut. És aquest un fet sempre comentat per les monitores i els monitors i és que els infants valoren la diferència com una riquesa humana.
Un fet a considerar com a molt positiu d’aquest any ha sigut l’interès de les famílies del casal de participar de les activitats amb més accent propi de l’entitat: el Campus urbà i l’Escapada Natural.

Aquest estiu ha estat carregat d’experiències que quedaran pel record. S’ha realitzat una ruta per adolescents com a activitat extraordinària i la ruta juvenil, a Àvila a la Trobada Europea de Joves, ha tingut un toc de germanor especial. Mn. Josep Monfort compartia amb els joves l’última ruta com a consiliari de la pastoral juvenil de la parròquia. 

Per tot plegat només ens queda donar-vos les gràcies a les famílies que ens heu confiat els vostres fills i filles, als mossens que ens han acompanyat un curs més,  i a totes les persones que de bona fe ens heu ajudat fent difusió de les activitats com també econòmicament a través de les campanyes solidàries.Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020