Alestiu 2015

No passis d’aquesta informació! És d’interès per a tots:
1- Si en la vostra família hi ha algun membre entre 3 anys i 18 anys.
2- Si coneixeu alguna família dins d’aquests paràmetres.
3- Si no és així però podeu ajudar a una família econòmicament.

La crisi, l’atur i les retallades deixen any rere any a més famílies sense estiu. Nosaltres continuem lluitant perquè tot infant i jove tingui una oferta. Hem mantingut la relació oferta/preu i seguim responent de dues maneres però ampliant les iniciatives:

A) Amb imaginació. Tres propostes de lleure reduint costos innecessaris:
1- Casals:  Aquest any oferim de nou dos casals  per estalviar desplaçaments: un al CEIP Vallès (La Cogullada)  i l’altra al CEIP Font de l'Alba (St. Pere Nord). Seran 5 setmanes amb piscina, excursions, etc. I amb monitors titulats i majors d'edat que a més cada dia ajudaran una estona a repassar coneixements i /o fer el deures d’estiu.

2- Campus urbà:  Un concepte de lleure de casal urbà però amb estil de colònies i moments especials de convivència. Amb edats com casals -de P3 a 2n/3r ESO- però amb  un horari més llarg que el casal ordinari i amb l'opció de pernoctar algunes nits (a partir de 3r de primària). Aquest any comptem amb les instal·lacions d'una escola. Es detallaran horaris en el moment de la inscripció.

3-  Doble proposta per a adolescents i joves: 4 dies d’escapada natural engrescadora per terres del Maestrazgo, amb esperit aventurer (per edats aproximades entre 14 i 18 anys) i/o una setmana de ruta juvenil a la ciutat d’Àvila, unint-nos a milers de joves de tota Europa (per joves al voltant de 18 anys o més). En edats límits (nascuts al 1997 i al 2000) es podrien combinar les dues activitats: nascuts al voltant del 2000 campus-escapada i nascuts al voltant del 1997 escapada-ruta.

B) Amb una campanya de donatius i conscienciació de beques
Amb 4.000€ que necessitem reunir per a garantir-ho. Aquesta suma de diners la volem reunir amb l’ajuda de tantes persones de bon cor. Ja s’ha fet un concert per Nadal a Sant Pau i tres projeccions de cinema del III Cicle de Cinema Solidari Llarcau i venda d’ensaïmades solidaries i altres actes dels que anirem informant al web.

Si no reunim aquesta suma de diners, els monitors ens comprometem a trobar la diferència que li plantarà cara a la crisi.

Per tots aquells que voleu col∙laborar, evidentment una via és fer un donatiu directament a les parròquies indicant que és per l’estiu. Una altra via és becar algun infant o jove (becant el 50 o 100% de l’activitat corresponent).
En cas de fer-ho per ingrés o transferència, indicant “beca d’estiu” a:

CC: ES07 0182 8657 30 0200021281 (Sant Pau)
CC: ES39 0182 8189 67 0201593031 (Sgda. Família)

(en cas de voler rebut, per obtenir la desgravació en l’IRPF, envieu un e-mail a llarcau@gmail.com o poseu-vos en contacte amb nosaltres- venint o trucant qualsevol divendres a Sagrada Família de 20 a 21 h. –Tf: 937880467- o dilluns a Sant Pau de 20 a 21h. –Tf: 937342030-)

Tant si necessiteu una beca com si podeu oferir una a algun infant o jove, no dubteu! Per demanar beca és molt important insciure’s el més aviat possible.

Un Cau, una Llar per a tots és possible a Sagrada Família i Sant Pau de Terrassa!


Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020