Passa al contingut principal

ESTIU 2014: MES DE 150 FAMILIES HAN CONFIAT DE NOU EN NOSALTRES. GRACIES!

CASALSUn estiu més l’Esplai la Llar Sagrada Família i el Cau Sant Pau han participat en el projecte de casals d’estiu de l’Ajuntament de Terrassa. 
Col·laborant en aquest projecte s’aconsegueix transmetre tant a famílies com a infants un gran conjunt de valors cristians i humans mitjançant la manera d’actuar de l’equip de monitors i del projecte educatiu de l’entitat. Cal dir que tot això s’aconsegueix sense la necessitat de parlar del transcendent de manera directa a les famílies, ja que no hem  d’oblidar que el Casal no és confessional tot i que els seus monitors són joves de les Parròquies de la Sagrada Família i de Sant Pau.
Enguany el Casal realitzat al col.legi el Vallès ha comptat amb un conjunt de 110 infants d’edats compreses entre 3 i 13 anys dirigits i acompanyats per un equip de 12 monitors i una directora, de entre 18 i 25 anys. S’ha de tenir en compte que alhora tenia lloc un altre casal al col.legi JM Casals amb 6 monitors i un director.
La col·laboració i participació d’ambdós Casals ha estat constant, mostra d’això és tot el conjunt d’activitats que han fet plegats, així com la seva preparació, la qual ha estat totalment conjunta.


COLÒNIES

Per quart any consecutiu des de la parròquia de la Sagrada Família, conjuntament amb la parròquia de Sant Pau, s’ha realitzat les colònies urbanes. Aquest any els infants, van poder formar part d’una associació que ajuda als demes, on hem treballat els diferents valors que com la senzillesa o la honestedat . Aquest any, de nou, hem comptat amb les instal·lacions de la LLar- La Sagrada Família; a més una de les nits vam dormir al centre de Barcelona a la parròquia de Sant Jaume. 
S’han realitzat diferents activitats com una excursió a les mines de Cercs i al parc de l’agulla de Manresa, vam poder gaudir d’una visita a les àvies de diferents residències deTerrassa, a més d’una gimcana cultural pel barri gòtic de Barcelona. A més, vem compartir la missa de 21h amb la resta de la comunitat a la parròquia de la Sagrada Família. 
Enguany hem comptat amb la participació de més de 50 infants de famílies de les dos parròquies i de 9 monitors de entre 18-21 anys, a més també em comptat amb l’ajuda d’alguns dels adolescents, joves i matrimonis que formen part de la pastoral de la parròquia.


RUTA

Aquest any els joves hem canviat de format en la Ruta Juvenil i ens hem a adherit al Peregrinatge Diocesà que es va portar a terme per la nostre Diòcesi a Santiago de Compostela.
Enguany hem comptat amb la participació de 55 persones entre joves,monitors i preveres de les Parròquies de Sant Pau i Sagrada Família que ens vàrem desplaçar en autocar fins a Arzúa on vàrem començar la nostra caminada per acabar a Santiago juntament com tots els joves de la Diòcesi i acompanyat pel nostre Bisbe.
Durant aquest 5 dies es van realitzar diferents activitats per terres gallegues, assistint a la Missa del Peregrino amb la presencia del nostre Bisbe, Josep Àngel Saiz Meneses i una posterior recepció per part del Arquebisbe de Santiago Julián Barrio Barrio.

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

-CATALÀ- Enguany no podrem fer colònies per la situació actual però d'aquesta trista notícia neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau! La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO. En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola. El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs) Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B   i lliurar la documentació necessària (foto de

Arranquen els casals d'estiu 2020!

-CATALÀ- Si tens ganes de moure’t, riure, jugar, cantar, ballar, compartir… les activitats d’estiu de Llarcau t’estan esperant! Aquest any et proposem dos casals d’estiu que tindran lloc al CEIP Vallès de Terrassa. El primer es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol i el segon del 3 al 28 d’agost. En el següent cartell hi trobaràs més informació. Per tal d’inscriure’t, només hauràs d’omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=126&tk=3189548600 Afanya’t, no et quedis sense plaça! Tenim moltes ganes de veure’t! -CASTELLÀ- Si tienes ganas de moverte, reír, jugar, cantar, bailar, compartir... las actividades de verano de Llarcau te están esperando! Este año te proponemos dos casales de verano que tendrán lugar en el CEIP Vallès de Terrassa. El primero se realizará del 29 de junio al 17 de julio y el segundo del 3 al 28 de agosto. En el siguiente cartel encontrarás más información. Para inscribirte, sólo debe

Aquest estiu, mes LLARCAU!