Un diumenge de rams molt solidariEl passat diumenge 13 d'abril, dins les activitats organitzades per la Parròquia de Sant Pau prèvies a la benedicció, el Cau Sant Pau i l'Esplai la Llar Sagrada Família vam vendre ensaïmades de xocolata solidaries a 10€ amb la finalitat de recollir diners per a beques d'estiu per a infants i joves de famílies afectades per la crisi. A més vam muntar una carpa decorada a l'estil Jerusalem - amb burro inclòs - perquè qui vulgués es pugueés fer una foto a canvi d'un donatiu voluntari.
La Parròquia, per la seva banda també va muntar la ja tradicional venda de rams, els guanys de la qual aniran a Càritas, i la recollida de roba per a la Fundació Busquets.

Des de l'equip de monitors seguim treballant perquè cap infant es quedi sense activitats d'estiu. Per això seguim organitzant més activitats.

Volem aprofitar per recordar-vos les properes i agrair la col·laboració de tots els que ho feu possible.

- Dijous 1 de maig a les 16h al Monestir de Sant Llorenç del Munt: Concert solidari a la Mola amb la Coral alemana JUNGES ENSEMBLE REUTLINGEN i la CORAL DEL CONSERVATORI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS. Entrada lliure. Col·lecta durant el concert. Prèviament, qui vulgui, dinarem picnic al cim de la Mola.

- Dilluns 5 de maig a les 21h Projecció de cinema solidaria al Cinema Catalunya de Terrassa (C/ Sant Pere, 9). Donatiu: 10€. En acabar, a les 23h, compartirem un aperitiu per agraïr la col·laboració de tots. Aportació: 10€. Venda d’entrades a les parròquies de la Sagrada Familia i Sant Pau (mateix horari d’inscripcions a les activitats d’estiu), al final de les celebracions o el mateix dia a la guixeta del Cinema.


Equip de monitors del Cau Sant Pau i Esplai La Llar Sagrada Família

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020