Un Cau, una Llar: entre tots fem-ho possible!

A l’Esplai La Llar Sagrada Família i Cau Sant Pau, fa temps que treballem perquè aquest estiu hi hagi Un Cau, una Llar per tothom!

Com cada any, som conscients del moment en què viu la nostra societat i de les necessitats d’algunes famílies. Per això durant l’any hem anat organitzant diferents activitats amb la finalitat de recollir diners perque infants i joves d’aquestes famílies també puguin gaudir d’activitats de lleure durant l’estiu.

Hem fet el ja tradicional concert de Nadal a la Parròquia de Sant Pau (aquest any amb el grup musical Painomi) i dues projeccions al Cinema Catalunya de Terrassa. A més, seguim organitzant nous actes:

-          Dissabte 12 d’abril a les 21h a la Parròquia Sagrada Família de Terrassa: III Concert Solidari “Amb Esperit de Passió”  a càrrec de la Coral Nova Ègara. Donatiu: 10€ (en acabar s’oferirà entrepà + beguda)

o   Programa:
§  Missa en Sol: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus, Benedictus, Agnus Dei (Schubert)
                              §  Quia fecit mihi magna (Bach)
§  Panis angelicus (Franck)
§  Ave Maria (Schubert)
§  Christus factus est pro nobis (Anerio)
§   Adoramus te Christe (Gasparini)
§  Salve Regina (Rheinberger)
§  Ave Maria (Romaní)
§  De profundis (Nees)
§  de Vesperae Solennes de Confessore: Salm 112: Laudate pueri / Salm 116: Laudate Dominum / Magnificat (Mozart)
-          Diumenge 13 d’abril a les 12.30h Benedicció de Rams a la Parròquia de la Sagrada Família de Terrassa i venda d’ensaïmades de Mallorca solidàries. Donatiu: 10€ (A més, també hi haurà rams artesanals per 1€ a benefici de Càritas)

-          Diumenge 13 d’abril de 10 a 11.30h Benedicció de Rams a la Parròquia de Sant Pau i diferents activitats solidàries:
o   Venda d’ensaïmades de Mallorca solidàries. Donatiu: 10€
o   Foto a l’estil Jerusalem. Tu fas la foto i nosaltres ho ambientem… amb burro i tot!
I a més…
§  Venda de rams artesanals. Donatiu: 1€ a benefici de Càritas.
§  Recollida de roba per a la Fundació Busquets.

-          Dijous 1 de maig a les 16h al Monestir de Sant Llorenç del Munt: Concert solidari a la Mola amb la Coral alemana JUNGES ENSEMBLE REUTLINGEN i la CORAL DEL CONSERVATORI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS. Entrada lliure. Col·lecta durant el concert. Prèviament, qui vulgui, dinarem picnic al cim de la Mola.

-          Dilluns 5 de maig a les 21h Projecció de cinema solidaria al Cinema Catalunya de Terrassa (C/ Sant Pere, 9). Donatiu: 10€. En acabar, a les 23h, compartirem un aperitiu per agraïr la col·laboració de tots. Aportació: 10€. Venda d’entrades a les parròquies de la Sagrada Familia i Sant Pau (mateix horari d’inscripcions a les activitats d’estiu), al final de les celebracions o el mateix dia a la guixeta del Cinema.

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020