Passa al contingut principal

Un Cau, una Llar: entre tots fem-ho possible!

A l’Esplai La Llar Sagrada Família i Cau Sant Pau, fa temps que treballem perquè aquest estiu hi hagi Un Cau, una Llar per tothom!

Com cada any, som conscients del moment en què viu la nostra societat i de les necessitats d’algunes famílies. Per això durant l’any hem anat organitzant diferents activitats amb la finalitat de recollir diners perque infants i joves d’aquestes famílies també puguin gaudir d’activitats de lleure durant l’estiu.

Hem fet el ja tradicional concert de Nadal a la Parròquia de Sant Pau (aquest any amb el grup musical Painomi) i dues projeccions al Cinema Catalunya de Terrassa. A més, seguim organitzant nous actes:

-          Dissabte 12 d’abril a les 21h a la Parròquia Sagrada Família de Terrassa: III Concert Solidari “Amb Esperit de Passió”  a càrrec de la Coral Nova Ègara. Donatiu: 10€ (en acabar s’oferirà entrepà + beguda)

o   Programa:
§  Missa en Sol: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus, Benedictus, Agnus Dei (Schubert)
                              §  Quia fecit mihi magna (Bach)
§  Panis angelicus (Franck)
§  Ave Maria (Schubert)
§  Christus factus est pro nobis (Anerio)
§   Adoramus te Christe (Gasparini)
§  Salve Regina (Rheinberger)
§  Ave Maria (Romaní)
§  De profundis (Nees)
§  de Vesperae Solennes de Confessore: Salm 112: Laudate pueri / Salm 116: Laudate Dominum / Magnificat (Mozart)
-          Diumenge 13 d’abril a les 12.30h Benedicció de Rams a la Parròquia de la Sagrada Família de Terrassa i venda d’ensaïmades de Mallorca solidàries. Donatiu: 10€ (A més, també hi haurà rams artesanals per 1€ a benefici de Càritas)

-          Diumenge 13 d’abril de 10 a 11.30h Benedicció de Rams a la Parròquia de Sant Pau i diferents activitats solidàries:
o   Venda d’ensaïmades de Mallorca solidàries. Donatiu: 10€
o   Foto a l’estil Jerusalem. Tu fas la foto i nosaltres ho ambientem… amb burro i tot!
I a més…
§  Venda de rams artesanals. Donatiu: 1€ a benefici de Càritas.
§  Recollida de roba per a la Fundació Busquets.

-          Dijous 1 de maig a les 16h al Monestir de Sant Llorenç del Munt: Concert solidari a la Mola amb la Coral alemana JUNGES ENSEMBLE REUTLINGEN i la CORAL DEL CONSERVATORI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS. Entrada lliure. Col·lecta durant el concert. Prèviament, qui vulgui, dinarem picnic al cim de la Mola.

-          Dilluns 5 de maig a les 21h Projecció de cinema solidaria al Cinema Catalunya de Terrassa (C/ Sant Pere, 9). Donatiu: 10€. En acabar, a les 23h, compartirem un aperitiu per agraïr la col·laboració de tots. Aportació: 10€. Venda d’entrades a les parròquies de la Sagrada Familia i Sant Pau (mateix horari d’inscripcions a les activitats d’estiu), al final de les celebracions o el mateix dia a la guixeta del Cinema.

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

-CATALÀ- Enguany no podrem fer colònies per la situació actual però d'aquesta trista notícia neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau! La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO. En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola. El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs) Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B   i lliurar la documentació necessària (foto de

Arranquen els casals d'estiu 2020!

-CATALÀ- Si tens ganes de moure’t, riure, jugar, cantar, ballar, compartir… les activitats d’estiu de Llarcau t’estan esperant! Aquest any et proposem dos casals d’estiu que tindran lloc al CEIP Vallès de Terrassa. El primer es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol i el segon del 3 al 28 d’agost. En el següent cartell hi trobaràs més informació. Per tal d’inscriure’t, només hauràs d’omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=126&tk=3189548600 Afanya’t, no et quedis sense plaça! Tenim moltes ganes de veure’t! -CASTELLÀ- Si tienes ganas de moverte, reír, jugar, cantar, bailar, compartir... las actividades de verano de Llarcau te están esperando! Este año te proponemos dos casales de verano que tendrán lugar en el CEIP Vallès de Terrassa. El primero se realizará del 29 de junio al 17 de julio y el segundo del 3 al 28 de agosto. En el siguiente cartel encontrarás más información. Para inscribirte, sólo debe

Aquest estiu, mes LLARCAU!