Albarracín, Penyagolosa, Dinópolis... i molt més! | Ruta juvenil 2012 - Terol i Castelló

RUTA JUVENIL 2012

Hola! Avui us portem un recull d'imatges i us expliquem com ha anat la Ruta Juvenil d'aquest estiu 2012 on hem estat amb els joves de l'entitat per la zona de Terol i Castelló. No us ho perdeu! 


PRIMER DIA 

Hem arribat molt bé a Albarracín, en arribar ens hem instal·lat a la casa on estarem aquests dies i després de distribuir-nos ens han fet una visita guiada pel poble i per la catedral. Després, hem assistit a unes confirmacions del poble, hem sopat i hem fet les activitats de nit que les monitores i monitores han preparat!
SEGON DIA

Tot ha anat molt bé. Avui al matí, després de llevar-nos i esmorzar hem anat a missa a Royuela, un poble molt proper a Albarracín. Després hem dinat i hem pogut gaudir d'un partit de futbol i de la piscina municipal.

Més tard, hem visitat el convent de les Mares Dominiques i hem fet vespres. A l'hora de sopar hem celebrat  l'aniversari de la Laia i hem acabat, evidentment, amb els jocs de nit! TERCER DIA

Avui ens hem llevat ben d'hora i hem fet camí cap al poble Rubielos de Mora on són les festes de la Virgen del Carmen. Allà, hem anat a missa i després ens han convidat a un aperitiu a l'ajuntament amb la banda Municipal.
Hem dinat i hem anat a fer una mica d'esport i a la piscina municipal! Després hem agafat l'autocar, hem tornat a Albarracín. A la nit, hem tingut una xerrada i hem cantat caçons!  
QUART DIA

Avui hem deixat el bonic poble Albarracín i ens  hem dividit en 2 grups: el primer ha anat a Dinópolis i el segon grup que ja havia estat l'any pasat de Ruta, ha anat a fer Paintball. 

Després de dinar ens hem apropat al centre de Teruel on ens han fet una magnífica visita guiada a la Catedral.

Al vespre, hem arribat  a la nova casa a Sant Joan de Penyagolosa, hem sopat i preparat els entrepans per l'excursió de demà!
CINQUÈ DIA

Avui hem pujat al Pic Penyagolosa, a 1813 metres! Ha sigut un dia de molt esforç, però també de molta pau en arribar al cim i veure el majestuós paisatge. Després de dinar hem tornat i hem anat a la piscina de Vistabella. Hem sopat al restaurant de Sant Joan de Penyagolosa i abans d'anar a dormir hem fet una activitat de nit. 

SISÈ DIA

La Ruta Juvenil és a punt d'acabar i avui hem fet una excursió des de Sant Joan de Penyagolosa fins a Villahermosa del Río. Durant el camí, alguns ens hem banyat en una bassa natural amb una cascada! A la tarda hem arribat a Villahermosa i hem anat a la piscina. Després hem anat a missa, hem sopat i hem fet l'activitat de nit. 


 

SETÈ DIA

Avui ha sigut l'últim dia de la Ruta Juvenil 2012! Ens hem llevat i després d'això hem anat a la piscina a relaxar-nos i jugar una mica. Després, el mossèn de Villahermosa ens ha fet una xerrada, hem recollit tot i cap a l'autocar. Hem dinat en un restaurant proper i hem arribat a Terrassa!        

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020