Passa al contingut principal

CAMPANYA ECONOMICA ESTIU 2011

L’equip de monitors de les parròquies de Sagrada família i Sant pau, us volem demanar-vos la vostra col∙laboració difusiva i econòmica per les activitats d’estiu.

Sota el lema:
Davant la crisi… un estiu per a tothom!!

És la nostra resposta al projecte comú “LlarCau” durant l’estiu, als problemes econòmics que amb la crisi actual les famílies de la nostra societat estan patint i també volem ajudar a reflexionar als infants i joves. Com a entitats dedicades a educar en el lleure i conscienciats d’aquesta situació, aquest any volem oferir un projecte més inclusiu, plural i en alguns aspectes innovador. Per tal d’oferir una oferta assequible a tothom.

La crisi, l’atur i les retallades deixen any rere any a més famílies sense estiu. I els monitors responem sota el lema: “Davant la crisi.. un estiu per tothom” i amb 3.500€ que necessitem reunir per a garantitzar-ho. Aquesta suma de diners la volem reunir amb l’ajuda de tantes persones de bon cor. Ja s’ha fet una col∙lecta extraordinària a les misses de les ambdues parròquies amb un resultat de 2000 euros.

Si no reunim aquesta suma de diners, els monitors ens comprometem a trobar la diferencia que li plantarà cara a la crisi.

Per tots aquells que voleu col∙laborar i no heu participat d’aquesta col∙lecta, una via és si ens voleu ajudar becant algun infant o jove. Només cal fer el vostre ingrés indicant “beca d’estiu” a:

CC: 2107 0009 34 2014454088

(en cas de voler rebut, per obtenir la desgravació en l’IRPF, poseu-vos en contacte amb nosaltres- qualsevol dimecres de 20 a 21 hores al 937880467)

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

-CATALÀ- Enguany no podrem fer colònies per la situació actual però d'aquesta trista notícia neix una de molt bona: El Campus Christ de LlarCau! La nova proposta per a suplir les nostres estimades colònies és un Campus. Del dia 20 de juliol al 24 de juliol, des de les 9h del matí fins les 16h, a l'escola CEIP Vallès de Terrassa i per a nens, nenes i joves de 1r de Primària fins a 4t d'ESO. En aquest espai els nens i nenes igual que a les colònies realitzaran la pregària del matí, activitats per a aprendre i reforçar valors i podran gaudir de la missa en la mateixa escola. El nostre objectiu és el de poder trobar-nos amb tots els nens i nenes de colònies al campus i poder gaudir de la mà dels monitors i monitores. Tot això i molt més per només 60€ (menjador inclòs) Per a poder apuntar-te només has d'emplenar la fitxa d'inscripció https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=215&tk=83DB6B119B   i lliurar la documentació necessària (foto de

Aquest estiu, mes LLARCAU!

2ª Setmana de Casals... i seguim!

-CATALÀ- Aquestes dues setmanes al "País de Mai Més" hi han passat moltes coses... Els infants han hagut de superar diversos reptes, p erò amb la il·lusió i les ganes que hi han posat els han superat tots i s'ho han passat d'allò més bé! La seva missió ha estat enfrontar-se als pirates i al Covid-19 per tal de salvar la fada Brigitte, que havia estat raptada, i també trobar un antídot per tal de salvar tota la població.  A més, durant aquestes dues setmanes hem fet moltes coses diferents: ens hem refrescat amb jocs d'aigua, hem ballat amb coreografies molt divertides, hem fet manualitats, hem decorat samarretes, hem tingut l'oportunitat de conèixer un testimoni que ha patit d' aprop el Covid-19 i hem jugat i rigut molt! Tenim moltes ganes de començar l'última setmana del casal! Aquí us deixem un vídeo resum per a què el gaudiu tant com nosaltres fent-lo! -CASTELLANO- Estas dos semanas en el "País de Nunca Jamás" han pasado muchas cosas...