CAMPANYA ECONOMICA ESTIU 2011

L’equip de monitors de les parròquies de Sagrada família i Sant pau, us volem demanar-vos la vostra col∙laboració difusiva i econòmica per les activitats d’estiu.

Sota el lema:
Davant la crisi… un estiu per a tothom!!

És la nostra resposta al projecte comú “LlarCau” durant l’estiu, als problemes econòmics que amb la crisi actual les famílies de la nostra societat estan patint i també volem ajudar a reflexionar als infants i joves. Com a entitats dedicades a educar en el lleure i conscienciats d’aquesta situació, aquest any volem oferir un projecte més inclusiu, plural i en alguns aspectes innovador. Per tal d’oferir una oferta assequible a tothom.

La crisi, l’atur i les retallades deixen any rere any a més famílies sense estiu. I els monitors responem sota el lema: “Davant la crisi.. un estiu per tothom” i amb 3.500€ que necessitem reunir per a garantitzar-ho. Aquesta suma de diners la volem reunir amb l’ajuda de tantes persones de bon cor. Ja s’ha fet una col∙lecta extraordinària a les misses de les ambdues parròquies amb un resultat de 2000 euros.

Si no reunim aquesta suma de diners, els monitors ens comprometem a trobar la diferencia que li plantarà cara a la crisi.

Per tots aquells que voleu col∙laborar i no heu participat d’aquesta col∙lecta, una via és si ens voleu ajudar becant algun infant o jove. Només cal fer el vostre ingrés indicant “beca d’estiu” a:

CC: 2107 0009 34 2014454088

(en cas de voler rebut, per obtenir la desgravació en l’IRPF, poseu-vos en contacte amb nosaltres- qualsevol dimecres de 20 a 21 hores al 937880467)

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020