campanyes per les activitats d'estiu

Us presentem les activitats que l’esplai la Llar Sagrada Família, juntament amb el Cau Sant Pau, organitzarà com cada estiu: els casals, colònies, estada juvenil, i Camino de Santiago per a joves.

L’estiu és a prop i, per tant, ja hem començat a preparar-les. Hi estem posant tot el nostre esforç perquè surtin la mar de bé,i per poder arribar a totes les famílies especialment en aquest any de crisi. Per això necessitem la vostra ajuda perquè això sigui del tot possible. És per això que hem organitzat:

1- Una representació especial de l’obra de teatre Mary Poppins. Aquesta será el proper divendres dia 18 de juny a les 21.30 h vespre al teatre de la parròquia de la Santa Creu (al carrer Pere Fizes nº 25). La col·laboració de cada entrada és de 10 euros adults i 6 € als infants (fins a 6è de primària), i podreu comprar-les a les sortides de les misses.

2- La proposta de becar el cost total o el 50% de la colònia d’un infant o de l’anada a Santiago d’un jove. Hi ha 4 possibilitats 180 €, 90€, 310€, 155€. En aquest cas, heu d’omplir una butlleta que podeu descarregar fent click aquí o bé demanar-la a la sagristia i ja ens posarem en contacte.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Campus Christ: L'aventura comença

Arranquen els casals d'estiu 2020!

Viatgem al País de Mai Més! | Casals d'estiu 2020